En een voedingswereld gaat open voor Badminton Academy Haarlem

...op meerdere manieren

Om ook eens aandacht te besteden aan randvoorwaarden om goed te kunnen presteren heeft Anousjka van Exel een presentatie gegeven over voeding als belangrijke randvoorwaarden voor goede resultatenVaak wordt gedacht dat goede badmintonprestaties vooral te maken hebben met trainen, trainen en nog eens trainen. Na gisterenavond weten de deelnemers aan de Badminton Academy Haarlem wel beter. 

Alle Academy deelnemers (en uiteraard Marco als broertje van Corine en niet te vergeten enthousiast deelnemer aan de School) waren aanwezig met 1 of meerdere ouders en vanuit de School waren Raul en Xavi Verhallen met hun vader ook aangeschoven.

Na een heerlijke maaltijd (hierover later meer) die was klaargemaakt door manager Joost Moerkerk (voor deze keer omgedoopt tot chef-kok) en chef rauwkost Martin v/d Aar, was het tijd voor de eerste thema-avond. We hebben ons het doel gesteld dit meerdere malen per jaar te organiseren. Om ook eens aandacht te besteden aan randvoorwaarden om goed te kunnen presteren heeft Anousjka van Exel een presentatie gegeven over voeding als belangrijke randvoorwaarden voor goede resultaten. De echte sportkenners kennen Anousjka nog als top dubbelspeelster op de WTA Tour. Anousjka heeft tijden in Amerika gewoond en daar een Master gehaald in sportvoeding.

Voor het verdere verslag klik je hier

Bron: BC Duinwijck

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter