Komend weekend AviAir uit tegen FZ Forza Amersfoort en thuis tegen Le Credit Sportif Velo

Komend weekend AviAir uit tegen FZ Forza Amersfoort en thuis tegen Le Credit Sportif Velo

Persbericht AviAir Almere,

Met de 6-2 thuisoverwinning op BC DKC van het afgelopen weekend is triple AAA uitstekend gestart in de kampioenspoule van de eredivisie. Het betekende de tiende overwinning op rij voor de Almeerders in het seizoen 2017/2018. Het komend weekend speelt AviAir Almere tegen twee gerenommeerde tegenstanders, te weten FZ Forza Amersfoort, een uitwedstrijd op zaterdagavond 19.00 uur, en zondagmiddag 14.00 uur thuis tegen Le Credit Sportif Velo. De grote vraag is of AviAir Almere de ongeslagen status kan handhaven.

Tegen Amersfoort heeft AviAir Almere de beste papieren, immers in de eerste fase  van de competitie wonnen de Almeerders met 8-0 van de Amersfoorters en na twee wedstrijden in de kampioenspoule heeft Amersfoort slechts één punt bij elkaar gesprokkeld. De wedstrijd AviAir Almere tegen Velo kan als een echte kraker worden beschouwd. In de eerste fase van de competitie wonnen de Almeerders met maar liefst 7-1 van Velo, maar binnen Almere is er niemand te vinden die denkt dat dit huzarenstukje even herhaald wordt. Dat zit er niet in, want Velo is na twee wedstrijden de koploper in de kampioenspoule met 15 punten. Triple A staat derde met 11 punten, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld.

Het komend weekend worden in de kampioenspoule de volgende wedstrijden gespeeld

zaterdagavond              19.00 uur          BC DKC                       -           BC Duinwijck

zaterdagavond              19.00 uur          FZ Forza Amersfoort     -           AviAir Almere  

zondagmiddag              14.00 uur          BC Duinwijck                -           FZ Forza Amersfoort

zondagmiddag              14.00 uur          AviAir Almere               -           Le Credit Sportif Velo

Interessante wedstrijden dus en de badmintonliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Voor de Almeerse supporters geldt dat de spelers van AviAir rekenen op uw ondersteuning, met name bij de wedstrijd op zondagmiddag 17 december 2017 om 14.00 uur in onze eigen Sporthal Raggers in de Almeerse Parkwijk. 

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter