AviaAir Almere tegen DKC

AviaAir Almere tegen DKC

Persbericht AviAir Almere,

Zaterdagmiddag 9 december 2017 om 14.00 uur speelt AviAir Almere thuis in Sporthal Raggers tegen het Haagse DKC. Het is voor de Almeerders de eerste wedstrijd in de kampioenspoule en de Almeerse ploeg staat te trappelen om weer aan de slag te kunnen. 

BC DKC heeft al een wedstrijd achter de rug tegen FZ Forza Amersfoort en de Hagenaars wonnen met maar liefst 8-0 van de keistedelingen. Ook Le Credit Sportief Velo heeft al een wedstrijd gespeeld tegen BC Duinwijck en Wateringers hebben met 5-3 gewonnen van de Haarlemse club.

Nogmaals voor de Almeerders de eerste wedstrijd in de 2e fase van de competitie in de eredivisie. In de eerste fase van de competitie wonnen de Almeerders uit nog met 6-2 van DKC, maar de verwachting is bepaald niet dat er even opnieuw met 6-2 van DKC gewonnen zal worden. De andere wedstrijd in de kampioenspoule is Le Credit Sportif Velo tegen FZ Forza Amersfooort, waarbij Le Credit Sportif Velo de grootste winstkansen moet worden toebedacht op basis van de prestaties in de eerste fase van de eredivisiecompetitie.

Voor een badmintonwedstrijd op het scherpst van de snede moet u komende zaterdagmiddag in Almere zijn. Laat die kans niet lopen.

De spelers en de begeleiding van AviaAir Almere roepen de trouwe Almeerse supporters op om komende zaterdag triple A massaal te komen ondersteunen!

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter