AviAir Almere tegen Duinwijck

AviAir Almere tegen Duinwijck

Persbericht AviAir Almere,

Zaterdagavond 4 november 2017 spelen in Sporthal Raggers om 18.50 uur de nummers 1 en 2 uit de eredivisie tegen elkaar. Triple A staat met 59 punten strak op de eerste plaats en BC Duinwijck staat tweede met 48 punten. Wellicht is er sprake van een mooie demonstratiewedstrijd, want AviAir Almere is al eerste na de eerste fase van de competitie en Duinwijck wordt naar alle waarschijnlijkheid tweede. 

Beide teams gaan dus door naar de kampioenspoule en ook Le Credit Sportif Velo en DKC lijken zeker van plaatsing, te meer daar Velo nog een inhaalwedstrijd te goed heeft tegen Victoria en die wedstrijd wordt zondag 5 november ingehaald.

De strijd om de felbegeerde vijfde plek op de ranglijst is nog geheel open, want de grootste kanshebbers, FZ Forza Amersfoort en BC Smashing hebben exact het zelfde puntenaantal, te weten 33 punten uit acht wedstrijden. Amersfoort is licht in het voordeel, want die hebben een thuiswedstrijd voor de boeg tegen DKC. Het deze competitie verrassend goed voor de dag komende Smashing gaat uit op bezoek bij de landskampioen Velo. Ook Kembit Roosterse heeft in theorie nog een kans om vijfde te worden, maar dan hebben ze wel een monsterscore nodig tegen Van Zijderveld.

Zaterdagavond weten we meer en het programma in de negende speelronde is als volgt.

Van Zijderveld               -           Kembit Roosterse

Le Credit Sportif Velo    -           Smashing

AviAir Almere               -           Duinwijck

Forza Amersfoort          -           DKC

TFS Barendrecht          -           Victoria

Een beslissende speelronde derhalve voor welk team er gaat spelen in de  kampioenspoule en de handhavingspoule, dus badmintonliefhebbers blijf niet thuis achter de buis, maar laat uw badmintonhart spreken. Bezoek een van de wedstrijden en bij voorkeur de wedstrijd tussen de nummers één en twee, AviAir tegen BC Duinwijck in Sportgal Raggers in Almere.

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter