Badmintonclub DKC is verhuisd naar Sporthal Hogeveld

Overhandiging sleutel nieuwe hal DKC

Persbericht BC DKC,

Een nieuw seizoen: een nieuw thuishonk. De Haagse Badmintonclub DKC is verhuisd! Het nieuwe onderkomen van BC DKC is vanaf augustus 2017 Sporthal Hogeveld.

Tientallen jaren heeft BC DKC met veel plezier in sporthal 't Zandje gebadmintond. In deze sporthal heeft BC DKC prachtige successen gevierd, met als hoogtepunt het landskampioenschap van het eerste team in 2015. De tijd is echter rijp om een overstap te maken naar sporthal Hogeveld. Al jaren speelde en trainde de jeugd in dit sportcomplex, terwijl de activiteiten voor de senioren voornamelijk geconcentreerd waren in 't Zandje. Belangrijkste reden voor de verhuizing is dan ook dat BC DKC alle activiteiten van de club in sporthal Hogeveld onder één dak kan uitvoeren om zodoende een nog hechtere band te creëren tussen de leden onderling en aan iedereen betere faciliteiten te kunnen bieden. Zo goed als alle trainingen en wedstrijden van zowel senioren als jeugd zullen in Hogeveld gaan plaatsvinden. Ook krijgt BC DKC in het nieuwe thuishonk een "eigen" kantine. Om deze overstap te vieren organiseert DKC een feestelijke opening op zaterdag 16 september a.s:

13:00 – 17.00 u Tijd om te spelen! Voor de kinderen een springkussen, spelletjes binnen én buiten, en een circuit van 6 badmintonspelletjes / oefeningen waarmee o.a. een gratis training gewonnen kan worden! Ook kan een kijkje worden genomen bij de eerste senioren competitiewedstrijden van dit seizoen van de teams 2, 3, 5 en 9;

17:30 – 19.00 u Officiële opening in aanwezigheid van de heer Rabin Baldewsingh, wethouder Sociale zaken, Werkgelegenheid, Wijkaanpak en Sport van Den Haag.

19.00 – 22.00 u Eredivisiewedstrijd team 1 (in 2015 landskampioen, vorig seizoen geëindigd als 2e van Nederland).

Gedurende de gehele middag en avond zijn er hapjes en drankjes te verkrijgen. Uiteraard kan op elk tijdstip bij de activiteiten en feestelijkheden worden aangesloten.
BC DKC heeft zijn uiterste best gedaan zoveel mogelijk adressen van (oud-)betrokkenen te achterhalen om deze uit te nodigen voor de opening, maar dit zal helaas niet in alle gevallen zijn gelukt. Dit bericht is dan ook tegelijk een uitnodiging aan alle (oud-)betrokkenen en belangstellenden. Voor informatie en/of aanmelding voor de opening graag een e-mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Snelheid, kracht, techniek, tactiek én plezier! Dat is wat badmintonnen bij BC DKC zo leuk maakt. BC DKC is dé plek om te badmintonnen in Den Haag. Zo biedt BC DKC badminton aan voor jong en oud, voor beginners, voor gevorderden, voor recreanten en ook voor nationale toppers! Kom dus snel langs en speel mee! Sporthal Hogeveld is gelegen aan het Panamaplein 30, 2548 HJ Den Haag (stadsdeel Wateringse Veld). Zie voor meer informatie: www.bcdkc.nl

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter