VANDEKOLK Hypotheken nieuwe eventpartner Badminton Nederland

VANDEKOLK Hypotheken nieuwe eventpartner Badminton Nederland

Persbericht Badminton Nederland

Badminton Nederland heeft in VANDEKOLK Hypotheken een nieuwe eventpartner gevonden. Beide partijen gaan een overeenkomst aan voor de duur van één jaar (tot en met medio 2018), waarbij VANDEKOLK Hypotheken de nieuwe naamgever wordt van de het nationale bekertoernooi, dat komende seizoen VANDEKOLK Cup zal heten. Daarnaast is VANDEKOLK Hypotheken als partner verbonden aan de Yonex Dutch Open 2017 en de Forza NK 2018.

Clemens Wortel, demissionair voorzitter Badminton Nederland: " VANDEKOLK Hypotheken is geen onbekende voor ons als lid van o.a. het Badminton Business Netwerk (BBN). Mooi nieuws dan ook dat VANDEKOLK Hypotheken zich nu heeft verbonden aan het bekertoernooi en twee grote badmintonevenementen ondersteunt en zo samen met Badminton Nederland wil helpen aan de verdere groei en promotie van de badmintonsport. ”Jaap van de Kolk, directeur VANDEKOLK Hypotheken: " Na jarenlange individuele- en clubsponsoring binnen de Nederlandse badmintonwereld is het ons een genoegen om bij Badminton Nederland tijdens verschillende belangrijke badmintonevenementen in Nederland als partner te fungeren. Wij hopen dat het zal leiden tot voor beide partijen interessante en winstgevende resultaten. Vele mensen uit de badmintonwereld hebben van onze advisering en bemiddeling op het gebied van hypotheken al gebruik gemaakt. Met veel enthousiasme zullen Alex en Carl van de Kolk nog meer badmintonliefhebbers graag van dienst willen zijn."

Van de Kolk verzorgt Hypotheken (voor advies en het afsluiten van een passende hypothecaire lening), Financieringen (vertrouwd en veilig lenen in de vorm van een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet) en Verzekeringen (helpen de juiste keuze te maken bij het afsluiten van een verzekering). Kijk voor meer informatie op: http://www.vandekolkhypotheken.nl/

Op de foto Jaap van de Kolk van VANDEKOLK Hypotheken (rechts) en Clemens Wortel demissionair voorzitter Badminton Nederland.

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter