25e editie Junior Master bij BCRS!

25e editie Junior Master bij BCRS!

Afgelopen zaterdag 15 april werd het 25ste Wouter Sports Junior Master bij Badminton Centrum Ritte-Spijkenisse georganiseerd. In dit landelijk toernooi met 81 jeugdspelers en een Zweeds tintje kon BCRS de eigen spelers Damian Schouten en Jelle Veen huldigen.

BCRS, de grootste badminton vereniging van Voorne-Putten en omstreken, organiseert al jaren goed bezette badmintontoernooien onder de vlag van Badminton Nederland. Vanwege Pasen werd dit Wouter Sports JM toernooi gespeeld op 1 dag. Leuke verrassing was dat 2 Zweedse jeugdspelers zich aangemeld hadden om mee te doen met het toernooi. Bij de dames wist in de hoogste categorie Mara Lemmens eerste te worden door Kaylee van der Wiel te verslaan. In de damesdubbel kon Kaylee van der Wiel wel beslag leggen op de eerste plaats, samen met Marit Tiegelaar. Zij versloegen Yue Wang en Meike Bus. In de gemengd dubbel wist Mara Lemmens, samen met partner Dennis Eversdijk, de eerste plek te bemachtigen door Kaylee van der Wiel en Terry Janssen te verslaan. In de hoogste categorie bij de jongens versloeg Youri Panhuis Teun de Mast. Ook in de mannendubbel wist Youri samen met zijn dubbelpartner Dennis Eversdijk de eerste plek te veroveren. De tweede plek ging wederom naar Teun de Mast en zijn dubbelpartner Remco van der Lee. Namens BCRS vielen Damian Schouten en Jelle Veen in de prijzen. Damian werd in de klasse U15 eerste in de herenenkel en de gemengd dubbel (samen met Susan Li) en tweede in de mannendubbel (samen met Jesse Stekelenburg). Jelle werd tweede in de jongste categorie (U11) in de herenenkel.

Ter ere van deze jubileum editie werden er ook diverse activiteiten georganiseerd naast het badminton voor de kinderen. Rondom de sporthal konden de kinderen zoeken naar paaseieren. Verder konden de kinderen een paasmandje maken en diverse spelletjes spelen zoals doolhof, twister, mikado, blik gooien, eierrace en sjoelen. Kinderen die klaar waren met spelen konden zich ook nog laten schminken.

Op de Facebook pagina van BCRS staan diverse albums met foto impressies van het succesvolle toernooi:

https://www.facebook.com/bcrittespijkenisse/

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter