Mark Caljouw wint Orléans International 2017

Mark Caljouw wint Orléans International 2017

Persbericht Badminton Nederland,

Mark Caljouw heeft een prachtige, sportieve week succesvol afgesloten door de finale in het mannenenkelspel van de Orléans International 2017 te winnen. De Nederlandse kampioen wist in drie games(21/6, 18/21 en 21/11) te winnen van de als vierde geplaatste Fransman Lucas Corvee.

Mark Caljouw had in de eerste en derde game weinig moeite met Lucas Corvee en won beide games dan ook overtuigend. Alleen in de tweede game wist Corvee de nodige weerstand te bieden en het Caljouw lastig te maken. De Fransman wist de de game te winnen, alhoewel Caljouw nog sterk terugkwam.

Caljouw wist dit toernooi naast Corvee nog drie hoger geplaatste spelers te verslaan. Zo won hij in de have finale in drie games (21/17, 10/21 en 21/19) van de als derde geplaatste Duitser Fabian Roth, zorgde Caljouw voor een daverende verrassing door in zijn kwartfinale de nummer één geplaatste Vietnamees Tien Minh Nguyen met twee keer 21/8 te verslaan en moest een ronde eerder met 21/13 en 21/15 de als zevende geplaatste Niluka Karunaratne (Skri Lanka) er aan geloven.

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter