51e Master AMOR-Toernooi: Loting en schema’s zijn bekend!

Loting en schema’s zijn bekend!

Aankomend weekend is het weer zo ver: het Master AMOR-Toernooi  gaat weer van start. Na het lustrum van vorig jaar, denderen we vrolijk door met alweer de 51e editie. Het toernooi maakt deel uit van het Carlton Master Circuit.  Net als voorgaande jaren vindt het toernooi plaats in het Sportcentrum ‘de ACLO’ van de Rijksuniversiteit en Hanze Hogeschool van Groningen. Het toernooi wordt georganiseerd door de studentenbadmintonclub GSBC AMOR. Maar liefst 191 fanatieke badmintonners gaan strijden om de prijzen. Voor de Master categorie worden de volgende prijzen beschikbaar gesteld:

Single                          Dubbel
1e prijs: € 250,-            1e prijs: € 250,- per koppel
2e prijs: € 180,-            2e prijs: € 180,- per koppel

In de categorie 4 zullen ook geldprijzen worden uitgereikt. In de categorieën 6 en 8 worden sportprijzen beschikbaar gesteld door onze sponsor: Sportven.

De schema’s voor het toernooi zijn bekend en de tijden zijn vanaf vandaag terug te vinden op badmintonnederland.toernooi.nl. Hier kun je ook de plaatsingen vinden. De 1e en 2e plaatsingen in de Master-categorie zijn als volgt:

HE:

  1. Alex Vlaar
  2. Jerry Natenstedt

DE:

  1. Leva Pope
  2. Dorien Lups

HD:

  1. Jim Middelburg/Alex Vlaar
  2. Jerry Natenstedt/Ralph Starren

DD:

  1. Myke Halkema/Wendy Slaats
  2. Raquel Humphris/Leva Pope

GD:

  1. Jim Middelbrug/Myke Halkema
  2. Jerry Natenstedt/Mandy Lenderik

De eerste wedstrijden zullen op zaterdag 26 februari om 9:15 gespeeld worden.  De laatste ronde op zaterdag staat gepland voor 19:00. Op zondag wordt er om 10:15 gestart. Naar verwachting zullen van 14:00-18:00 uur de finales in alle onderdelen gespeeld worden.

Wij hopen dat deze editie van het Master AMOR-Toernooi wederom een groot succes wordt met veel partijen van hoge kwaliteit. Graag nodigen we iedereen uit om dit toernooi te komen aanschouwen.

Voor meer informatie en de tijdschema’s: badmintonnederland.toernooi.nl

Sporthal: Sportcentrum RUG/HG, Blauwborgje 16; 9747 AC Groningen

Contact toernooi: Stichting AMOR-Toernooi  (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Tel. 06-41124196 (Erwin Holtrop)

Tel. 06-14236115 (Jonas Jansen)

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter