VANDEKOLK Hypotheken wederom de hoofdsponsor van het Conquesto Master Toernooi 2017

Het toernooi vindt plaats op zaterdag 29 april en zondag 30 april 2017

Persbericht Badmintonvereniging Conquesto, 

Badmintonvereniging Conquesto is erg blij dat het net als vorig jaar Van de Kolk Hypotheken heeft kunnen contracteren als naamsponsor voor het Master toernooi. Conquesto organiseert het Master toernooi voor de 19e keer, een toernooi dat deel uitmaakt van het Carlton Master Circuit 2017 van Badminton Nederland. Het toernooi vindt plaats op zaterdag 29 april en zondag 30 april 2017 in de Noord-Westerhal aan de Buytenparklaan 6 in Zoetermeer.

Vanuit heel Nederland en het buitenland kunnen deelnemers zich inschrijven voor dit mooie toernooi, een van de zes toptoernooien van het Nederlandse badmintoncircuit. In 4 categorie├źn kunnen zij meedoen in het badminton enkel-, dubbel- en gemengd dubbelspel. Aan dit prestigieuze toernooi nemen de topbadmintonners van Nederland deel en er zal dus veel spektakel zijn te zien tijdens het toernooi.

Heb je zelf geen zin om mee te doen, dan kun je vanzelfsprekend ook komen kijken. De toegang is gratis, dus als je mooie wedstrijden wilt zien, kom dan in dat weekend een kijkje nemen. Op zondag vanaf ongeveer 14:30 uur starten de finales! Het belooft weer een weekend vol spannende topsport te worden wat onze badmintonners betreft. Jullie zijn van harte welkom.

Meer info  op http://www.conquesto.nl/Algemeen/Master-toernooi.html

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter