Zondag 12 februari DKC tegen AviAir Almere

 Zondag 12 februari DKC tegen AviAir Almere

Persbericht BV Almere,

Zondagmiddag 12 februari 2017, 14.00 uur speelt AviAir Almere de eerste wedstrijd in het kader van de play-offs in de Carlton Eredivisie voor een plaats in de finale om het landskampioenschap.  De wedstrijd wordt gespeeld in Sporthal 't Zandje in Den Haag, de thuisbasis van DKC. 

AviAir werd tweede in de kampioenspoule en DKC werd derde en vandaar dat beide ploegen nogmaals tweemaal tegen elkaar spelen en dat wordt dan de vierde en vervolgens de vijfde maal, want DKC en AviAir speelden al eerder in deze competitie driemaal tegen elkaar.

In de zogenoemde fase 1 van de competitie speelde AviAir Almere thuis in Sporthal Raggers gelijk tegen DKC en in de kampioenspoule won AviAir de uitwedstrijd tegen DKC met 3-5. In de thuiswedstrijd in Sporthal Raggers werd het opnieuw 4-4. Beide teams doen dus niet veel voor elkaar onder, zijn aan elkaar gewaagd en een voorspelling over de uitslag van de twee wedstrijden is niet te maken, tenzij er iemand is die over een glazen bol beschikt.

Beide wedstrijden kunnen overigens niet in een gelijkspel eindigen, want er is altijd een winnaar omdat er een golden game gespeeld wordt bij een gelijke stand. De golden game hoeft in tegenstelling tot voorgaande jaren niet uit een gemengd dubbel game te bestaan. De coaches maken uit wat voor game het wordt.

Spelers en begeleiding van AviAir Almere kunnen uw support in deze belangrijke uitwedstrijd in het Haagse heel goed gebruiken en zij rekenen op een grote schare Almeerse toeschouwers.

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter