Nog 2 weken om je in te schrijven voor het Master AMOR-Toernooi!

Nog 2 weken om je in te schrijven voor het Master AMOR-Toernooi

De 51e editie van het Master  AMOR-Toernooi zal plaatsvinden op 25 en 26 februari 2017 in het sportcentrum van de ACLO te Groningen. Het belooft weer een gezellig weekend te worden gevuld met leuke partijen en hoogstaand badminton.

Het toernooi maakt deel uit van het Carlton Master Circuit. Er kan worden gespeeld in de categorieën Master, 4, 6 en 8. Deelname is mogelijk aan maximaal 3 onderdelen in 2 aansluitende categorieën. Inschrijfgeld bedraagt: €10,- (1 onderdeel) / €19,- (2 onderdelen) / €27,- (3 onderdelen).

Voor de Master categorie zijn er de volgende prijzen:

Single                                  Dubbel
1e prijs: € 250,- 1e prijs: € 250,- per koppel
2e prijs: € 180,- 2e prijs: € 180,- per koppel

In de 4, 6 en 8 categorie zullen de prijzen geldprijzen en/of sportproducten zijn.

Net als afgelopen jaar is er weer de mogelijkheid om op zaterdagavond gezamenlijk uit eten te gaan. Hiervoor kun je je opgeven bij het inschrijven voor het toernooi. Zoals het een vereniging vol studenten betaamt, zal de eerste toernooidag feestelijk af worden gesloten met een gezellige borrel  in het stadcentrum van Groningen met als thema: Fifty-Onesie.

Voor kleine groepen spelers (1 tot 3 personen) van buiten de stad Groningen bestaat er de mogelijkheid om te overnachten bij leden van GSBC AMOR thuis. De kosten hiervoor bedragen maximaal € 4,00 p.p.p.n. (incl. ontbijt). Wanneer je hiervan gebruik wilt maken, verzoeken wij je om dit bij de inschrijving aan te geven en om daarnaast een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Geef in de mail a.u.b. aan met welke personen je komt (max. 3). Mocht je met een grotere groep komen, stuur ons dan even een berichtje en dan gaan we proberen een goede oplossing voor jullie te zoeken.

Schrijf je snel in via badmintonnederland.toernooi.nl .  De inschrijving sluit op 7 februari of wanneer het maximaal aantal partijen is bereikt.

Voor meer informatie kun je terecht op onze website: www.amortoernooi.nl . Ook kun je op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen door ons te volgen op Facebook: AMOR-Toernooi.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Hopelijk zien we jullie op het 51e Master AMOR toernooi!

Stichting AMOR-Toernooi 

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter