HBV neemt hoogstwaarschijnlijk afscheid van de Eredivisie

HBV neemt hoogstwaarschijnlijk afscheid van de Eredivisie

Persbericht Hoornse Badminton Vereniging,

Met veel strijdlust ging HBV de laatste thuiswedstrijd van het seizoen in. Met een overwinning op TFS was alles nog mogelijk.

Met veel publiek en gezonde spanning leken de ingrediƫnten aanwezig om er een mooie avond van te maken. De HBV-ers hebben geknokt voor wat ze waard waren, hebben laten zien gegroeid te zijn in de Eredivisie en niet onder te doen voor de tegenstander. Het was echter net niet genoeg.

De mannendubbel was een eenvoudige overwinning voor HBV, dankzij Dennis en Dave. De damesdubbel was enorm spannend. Marsha en Feng verloren de 1e game, kregen matchpoints tegen en gamepoints voor in de tweede game, die helaas eindigde in 25-27 verlies. Daarna ging het rap. Waar Steef, Dave en Chloe vorige week nog de helden waren door hun singles tegen Victoria te winnen, konden ze deze week geen punt binnen halen. Alledrie verloren ze in twee games, hoewel Dave en Steef in de tweede game nog dichtbij waren.

Marsha van Beusekom verzachtte de pijn door haar allerlaatste partij voor HBV winnend af te sluiten. Om in sporttermen te spreken: een waardig afscheid van een clublegende!

De gemengddubbels werden tot slot verdeeld, eindstand 3-5.

Hiermee is de laatste plaats in de Handhavingspoule zo goed als zeker. Alleen als er in de Eerste Divisie nog een wonder gebeurd, zijn er mogelijkheden tot het spelen van play-offs om handhaving.

Op 11 februari speelt HBV de laatste wedstrijd in het Eredivisie-avontuur, uit tegen Victoria

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter