Wordt AviAir één, twee of drie in de kampioenspoule?

Wordt AviAir één, twee of drie in de kampioenspoule?

Persbericht AviAir Almere,

AviAir Almere, Van Zundert Velo en DKC hebben zich in ieder geval geplaatst voor de play-offwedstrijden in de kampioenspoule van de Carlton Eredivisie. Duinwijck en FZ Forza Amersfoort zijn vierde en vijfde geworden en als zodanig uitgeschakeld voor de titelrace.

Komende zaterdag 28 januari 2017 valt de beslissing wie de winnaar wordt van de kampioenspoule en zich daarmede ook direct plaatst voor de finale in de Maaspoort in Den Bosch. De stand in de kampioenpoule is als volgt

1 AviAir Almere                        7-35

2 Van Zundert Velo                   7-35

3 BC DKC                                7-34

4 Duinwijck BC             8-34

5 FZ Forza Amersfoort  7-21

En de twee volgende wedstrijden staan op het programma zaterdag 28 januari 2017 om 19.00 uur

  • FZ Forza Amersfoort    -  AviAir Almere
  • Van Zundert Velo          -  DKC

Spannender kan het bijna niet, want AviAir Almere, Van Zundert Velo en DKC maken alle drie nog kans op de kampioenspoule te winnen en daarmede de finale te halen. Een mooiere

ontknoping is bijna niet denkbaar! De nummers twee en drie spelen vervolgens twee play-offwedstrijden om de andere finaleplaats.

De spelers en de begeleiding van AviAir Almere roepen de supporters op om massaal naar de wedstrijd Amersfoort tegen AviAir Almere te komen om de Almeerders aan te moedigen in deze oh zo belangrijke wedstrijd om de eerste plaats in de kampioenspoule!

Laat u zien en horen in de Juliana van Stolberghal, Graaf Hendriklaan 146 3818 DN Amersfoort.

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter