HBV neemt 3 punten mee uit Roosteren

HBV neemt 3 punten mee uit Roosteren

Persbericht Hoornse Badminton Vereniging,

HBV heeft vandaag met 5-3 verloren tegen Roosterse BC. De sterkste club uit de Handhavingspoule had om onduidelijke redenen de wedstrijd verplaatst naar de zondag. Gelukkig kon HBV toch alle spelers optrommelen voor deze belangrijke wedstrijd.

De vorige keer deed HBV zichzelf tegen Roosterse tekort door met 1-7 te verliezen. Er had toen vanwege de vele driegamers meer in gezeten. Ook ditmaal kon HBV niet geheel tevreden zijn met de uitslag.

HBV startte uitstekend. Dennis Lens en Dave Veerman wonnen de mannendubbel eenvoudig. Marsha van Beusekom en Feng Groothuijse zorgden voor het tweede punt dankzij een knappe overwinning in het vrouwendubbel. Steef van Wooning kon vervolgens geen vuist maken tegen Marijn Put. Chloe Mayer rekende echter gedecideerd af met invalster Ilke Dols: 9-21, 10-21.

HBV stond met 1-3 voor en dat beloofde veel goeds. Helaas kwam toen de klad in de wedstrijd voor HBV. Nick Veerman verloor in twee games. Marsha van Beusekom won in de thuiswedstrijd nog van Reni Hasan, maar verloor ditmaal in drie games.

De hoop was gevestigd op het gemengddubbel van Dennis Lens en Chloe Mayer. In drie gelijkopgaande games dolven zij het onderspit. Ook Dave Veerman en Feng Groothuijse wonen hun gemengddubbel niet. 5-3 voor Roosterse.

Ondanks de 3 punten, keerde HBV toch enigszins ontevreden naar huis. Na een 1-3 voorsprong was er uiteraard hoop op meer.

De achterstand op TFS Barendrecht bedraagt nu 4 punten, met nog drie wedstrijden te gaan. De 9e plaats komt langzaam maar zeker in zicht. Volgende week speelt HBV op zondag 22 januari om 14.00 thuis tegen BC Victoria.

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Reacties   

0 #1 edjeh! 16-01-2017 17:10
:P Ik heb vanaf de kantlijnen jullie zien spelen,ik kan niet goed volgen dat jullie het laatste stukje competitie pas op stoom zijn gekomen. Maar jullie kunnen nog een goed sprong maken volgens mij! geloof er in, ik wens jullie vanuit koud limburg heel veel s6 het laatste stukje. mvg uit Limburg! Edjeh!
Citeer