Badmintonplanet Start-Best toernooi opent nieuwe jaar voor BC Alouette

Badmintonplanet Start-Best toernooi opent nieuwe jaar voor BC Alouette

Foto: René Lagerwaard

Persbericht BC Alouette,

Traditie getrouw begint het nieuwe jaar voor BC Alouette met de organisatie van het Badmintonplanet Start-Best toernooi op zaterdag 7 januari. Ieder jaar verzamelen jeugdige badmintonspelers uit heel het land zich om deel te nemen aan dit prestigieuze toernooi.

Op zaterdag 7 januari spelen bijna 145 jeugdspelers in de verschillende klassen voor de winst. In de ochtend wordt begonnen met de enkelpartijen en gedurende de middag worden de dubbelpartijen gespeeld. Tussen de partijen kunnen de spelers zich vermaken in de gamehoek. Voor alle deelnemers, coaches en toeschouwers is er een tombola om aan deel te nemen. In de vroege avond worden de finales gespeeld in alle onderdelen en worden de winnaars bekend.

Nadat Alouettes eigen mascotte Leeuw-Erik de prijsuitreiking heeft gedaan staat er voor alle spelers frietjes met een snack klaar om het toernooi mee af te sluiten.

Wil je de spelers komen aanmoedigen? Natuurlijk is dat mogelijk. Kom dan tussen 9.00 – 19.00 uur naar Sporthal Naastenbest.

Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsoren: Badmintonplanet, Van den Berk & Kerkhof Makelaars en Taxateurs, ServerPC It Solutions, Il Gusto, LSLS en Tapperij de Sporthal

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter