Twee topwedstrijden op rij voor AviAir Almere

Twee topwedstrijden op rij voor AviAir Almere

Persbericht AviAir Almere,

In het weekend van 7 en 8 januari 2017 speelt AviAir Almere twee topwedstrijden in de kampioenspoule van de Carlton Eredivisie. Op zaterdagavond 7 januari spelen de Almeerders uit in Amersfoort tegen BC Amersfoort en op zondagmiddag 8 januari volgt nogmaals een uitwedstrijd en wel tegen BC Duinwijck in Haarlem.

De Almeerders doen het uitstekend, want zij wisten de eerste drie wedstrijden in de kampioenspoule te winnen en wel thuis met 6-2 van Duinwijck, uit met 5-3 van DKC en thuis met 5-3 van Van Zundert Velo. AviAir Almere is er alles aan gelegen om ook de wedstrijd tegen FZ Forza Amersfoort in winst om te zetten, maar dat zal zeker geen eenvoudige klus zijn. Vervolgens wacht de volgende dag de returnwedstrijd tegen Duinwijck en de Haarlemmers zullen ongetwijfeld revanche willen nemen voor de 6-2 nederlaag die zij leden in Almere. AviAir kan de borst nat maken, dat is wel zeker.

Het complete programma in de kampioenpoule en de stand is als volgt

  • FZ Forza Amersfoort - AviAir Almere
  • DKC - Van Zundert - Velo
  • DKC - FZ Forza Amersfoort
  • Duinwijck - AviAir Almere
  1. Van Zundert Velo 3 - 19
  2. AviAir Almere 3 - 18
  3. Duinwijck 4 - 18
  4. DKC 3 - 15
  5. FZ Forza Amersfoort 3 - 09

Spannende wedstrijden in de kampioenspoule waar het er voor de teams om draait minimaal bij de eerste drie te eindigen, want dat geeft voor de nummers twee en drie recht op twee playoffwedstrijden om de finale in Den Bosch te halen. De nummer één plaatst zich zonder meer voor de finale.

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter