HBV pakt 2 punten in Amersfoort

Marsha van Beusekom en Dave Veerman wonnen hun gemengddubbel

De Hoornse BV heeft de eerste helft van het seizoen afgesloten met een 6-2 nederlaag tegen BC Amersfoort. Al snel stond het 5-0 voor Amersfoort. De mannendubbel, vrouwendubbel en eerste drie singles werden in twee games beslecht in het voordeel van Amersfoort.

Chloe Mayer maakte de avond een stukje mooier voor Hoorn. De jongste van het team versloeg Meike Versteeg in drie spannende games. Dave Veerman en Marsha van Beusekom voegden daar een tweede punt aan toe. Tegen een niet geheel fitte Koen Ridder, meervoudig Nederlands Kampioen, en Meike Versteeg werd het tweede punt binnen geslagen voor HBV. Steef van Wooning en Chloe Mayer kwamen in hun gemengddubbel in de tweede game dichtbij, maar verloren in de verlenging.

De eerste helft zit er op en met 7 punten en de laatste plaats is er uiteraard ruimte voor verbetering. Desondanks gaat HBV volop voor handhaving in de Eredivisie. In de tweede helft beginnen we weer op nul en liggen er weer kansen voor HBV.

De tegenstanders in de verliezerspoule zullen zijn: Van Zijderveld, TFS Barendrecht, Roosterse BC en Victoria. Tegenstanders waarvan we weten dat er punten tegen te behalen zijn. Willen we in de Eredivisie blijven, dan zal er ook gewonnen moeten worden. En daar gaan we keihard voor 

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter