AviAir Almere uit tegen Van Zundert Velo

AviAir Almere uit tegen Van Zundert Velo

Persbericht Badminton Vereniging Almere,

Zaterdagavond 29 oktober 2016 speelt AviAir Almere om 19.00 uur uit in Wateringen de Carlton Eredivisiewedstrijd tegen Van Zundert Velo. Van Zundert Velo, de landskampioen en ook nu koploper in de Carlton Eredivisie heeft 42 punten uit zeven wedstrijden en AviAir Almere staat met 38 punten op de derde plaats. 

In het seizoen 2015/2016 speelden Van Zundert Velo en AviaAir Almere in de reguliere competitie 4-4 en in de finale om het landskampioenschap in Den Bosch legden AviaAir het loodje tegen Van Zundert Velo. 

De achtste speelronde is sowieso weer een mooie speelronde, waarbij naast de wedstrijd Van Zundert Velo tegen AviAir Almere, ook de wedstrijd DKC tegen FZ Forza Amersfoort in het oog springt. Ook een kraker van jewelste. De Limburgse derby Victoria tegen Roosterse is ook van groot belang voor beide partijen, maar nog het meest voor Roosterse, Als Roosterse een goede uitslag neerzet dan kan het zo maar naar de vijfde plaats springen ten koste van FZ Forza Amersfoort.

Van Zijderveld heeft de beste papieren tegen de Hoornse BV en dat geldt eveneens voor Duinwijck tegen TFS Barendrecht.

Al met al wedstrijden die er allemaal toe doen dus alle reden voor de badmintonners onder ons om één van de wedstrijden te bezoeken.

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Reacties   

0 #1 Leer hoe penis vergr 28-11-2016 16:04
Jag är bara i förbigående, på webbplats landat (var faktiskt på jakt efter en annan sida). Jag skulle vilja detta Websiete lämnar inte utan att lämna du en hyllning till detta tydlig penis vergroting Leer hoe penis vergroten: la-phototheque.eu
Citeer