The Flying Shuttle stelt teleur tegen van Zijderveld

The Flying Shuttle stelt teleur tegen van Zijderveld

Foto: Arjan Kweekel

Persbericht TFS Barendrecht

TFS  moest in eigenhuis een teleurstellende nederlaag lijden tegen de ploeg uit Amstelveen. De concurrent van Zijderveld behaalde een 3-5 overwinning, waardoor het TFS benaderde op 3 punten in de ranglijst. TFS moest het doen zonder een aantal vaste krachten, Stephan Branderhorst, Pascalle van Nielen, Elias Bracke en Jeannette van der Werff.

Deze waren om diverse redenen niet inzetbaar, Jeannette heeft nog last van haar blessure. De invallers Kimberly Cloosterman en Ruben Kweekel maakte een goede indruk, vooral Ruben wist zijn inbreng in de eredivisie op 100 % te houden.

De herendubbel ging overtuigend naar SaberAfif en Ruben met 21-10 en 21-15. De damesdubbel ging naar van Zijderveld met 14-21 en 19-21. In de 2e game konden Kristey Latukolan en Kimberly een voorsprong opbouwen maar in de eindfase maakte ze net teveel foutjes om de game binnen te slepen.

Ruud Nagel moest het in 3 games afleggen tegen Thomas Sibbald. Ruud is duidelijk zoekende naar zijn vorm van de eerste partijen van deze competitie, hij gaf in de eerste game een ruime voorsprong weg. De 2e game was een prooi voor Ruud maar de 3e game ging naar Thomas.

Sandy Bommeleyn had het tegen Ieva Pope moeilijk en kon geen vat krijgen op haar slagen, ze moest in Ieva haar meerdere erkennen met 13-21 en 15-21.

Ruben overtuigde ook dit keer in zijn single tegen Maikel Spruyt en trok de winst naar zich toe in 2 games 21-8 en 21-15. Kimberly Cloosterman ging in haar eerste eredivisie ervaring de baan op tegen Manouk Los. Door de gevarieerde slagen van Manouk trok Kimberly aan het kortste eind met 15-21 en 13-21.

De beide mixen werden eerkijk verdeeld, Saber en Kristey hadden geen enkele moeite met Thomas en Manouk, Elwin WU en Mirielle van Daal waren de meerdere van Ruud en Sandy zodat de stand van 3-5 op het bord verscheen.

Voor TFS staan nog twee lastige partijen op het programma; tegen Duinwijck en BC Almere uit het rechter rijtje voor de eerste helft van de competitie.

 Aanstaand weekend reist de TFS naar Haarlem om zaterdag tegen BC Duinwijck de strijd aan te binden..

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Reacties   

0 #1 mijn pagina penis ve 24-11-2016 12:37
Wollte Euch einfach mal in diesem Gaestebuch einen Gruss hinterlassen. :) penisvergroting mijn pagina penis vergroting: la-phototheque.eu/
Citeer