DKC oppermachtig tegen Hoornse BV

DKC oppermachtig tegen Hoornse BV

Foto: Nicoline Heekelaar 

Persbericht BC DKC,

Badmintonclub DKC heeft gisteren een 8-0 overwinning behaald tegen Hoornse BV. “Op papier zijn we sterker, dus we mikten van te voren op een ruime overwinning. Dat moet je nog wel waarmaken. En dat is gelukt”, laat DKC-speelster Marlies Baan na afloop weten.

Op stoom komen

Hoornse BV maakt dit seizoen voor het eerst deel uit van de Eredivisie. "Ik wist niet goed wat ik van hen moest verwachten, ook omdat ze regelmatig van opstelling wisselen", vertelt Baan. "Ik mocht singelen tegen Feng Groothuijse. Ik moest even op stoom komen, maar daarna won ik vrij overtuigend de wedstrijd met 17-21 en 12-21."

Blik vooruit

BC DKC staat op dit moment twee punten achter op koploper Van Zundert VELO. Volgende week zondag 30 oktober ontvangt BC DKC BC Amersfoort om 14.00 uur thuis in sporthal ’t Zandje. “Ik heb zin in volgende week”, geeft Baan aan. “Amersfoort heeft sterke dames, dus we zullen op de proef gesteld worden. Maar ik denk dat we in alle partijen kansen hebben. Het is belangrijk dat we goed gefocust zijn en voor elk punt gaan, net als de wedstrijd tegen VELO. Dan heb ik er alle vertrouwen dat we met de winst naar huis gaan.”

Alle uitslagen en de tussenstand staan HIER

Meer informatie over BC DKC: www.bcdkc.nl

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Reacties   

0 #1 leren penisvergrote 28-11-2016 18:59
De tips är otro viktig . penisvergroting leren penisvergroter: la-phototheque.eu/
Citeer