AviAir Almere thuis tegen Victoria

AviAir Almere thuis tegen Victoria

Persbericht Badminton Vereniging Almere,

AviAir Almere speelt zaterdagavond 22 oktober 2016 om 19.00 uur thuis in Sporthal Raggers de Carlton Eredivisiewedstrijd tegen BC Victoria uit Hoensbroek. AviAir Almere staat op de vierde plaats in eredivisie met 31 punten uit zes wedstrijden. Absolute koploper is Van Zundert Velo met 37 punten, vervolgens Duinwijck met 33 punten en DKC staat derde met 32 punten allemaal uit zeswedstrijden.

AviAir Almere speelde in het seizoen 2015/2016 driemaal tegen de Limburgers. In de reguliere competitie wonnen de Almeerders met uit met 1-7 en in de zogenoemde kwartfinales van de  play-offs werd het ut 0-6 en thuis 5-1 voor het Almeerse vlaggenschip. AviAir Almere zal een grote uitslag moeten neerzetten om aan te blijven haken bij de top drie in de Carlton Eredivisie, maar het is allemaal eenvoudiger gezegd dan gedaan. De andere wedstrijden in de zevende speelronde zijn:

-           TFS Barendrecht                                             -           Van Zijderveld

-           Roosterse BC                                                  -           BC Duinwijck

-           FZ Forza Amersfoort                                       -           Van Zundert Velo

-           Hoornse BV                                                     -           BC DKC

Van Zijderveld zal trachten de achterstand op TFS Barendrecht te verkleinen, Duinwijck zal proberen zonder kleerscheuren weg te komen uit Roosteren en dat zal nog moeilijk zat worden. FZ Forza Amersfoort tegen Van Zundert Velo kan zeker op basis van het verleden als een topwedstrijd worden beschouwd. DKC heeft op papier de makkelijkste wedstrijd en zal met grote cijfers uit de voormalige VOC-stad Hoorn vertrekken.

Al met al weer een leuke speelronde en er is alle reden om voor de badmintonliefhebbers van de komende zaterdagavond een badmintonavondje te maken. En dat geldt zeker voor de wedstrijd in Sporthal Raggers, AviAir Almere tegen Victoria.

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter