Halve finales Yonex Dutch Open eindstation voor koppel Arends/Jille

Yonex Dutch Open eindstation voor koppel Arends/Jille

Foto: René Lagerwaard

Persbericht Badminton Nederland,

Arends en Jille waren op de Yonex Dutch Open al dé verrassing van het toernooi, door als ongeplaatst koppel de als eerste geplaatste Indiërs uit te schakelen en vervolgens door te stomen naar de laatste vier. De Nederlanders kwam in de eerste game al snel op achterstand en moesten in de achtervolging. In het tweede gedeelte van de eerste game was het spel beter, maar was de winst met 21-14 voor Christiansen/Daugaard.

In de tweede game schakelden de Denen een tandje bij, waardoor het lastig werd voor Arends en Jille. Het Oranje-duo streed voor wat het waard was, maar verloor uiteindelijk met 21-9. Desalniettemin mogen beide spelers terugkijken op een geweldige week. Voor de Denen wacht in de finale een confrontatie met Jhe-Huei Lee/Yang Lee uit Taiwan. In het mannenenkel maakt de winnaar van de twee vorige edities, Ajay Jayaram zondag kans om zijn derde titel op rij te veroveren. De Indiër was in een hoogstaande wedstrijd met 21-18, 13-21 en 21-13 de betere van Anders Antonsen (Denemarken). In de finale speelt Jayaram tegen Tzu Wei Wang uit Taiwan.

Beiwen Zhang, de winnares van het vrouwenenkel in 2014, had in de halve finale weinig moeite met Xiaoyu Liang (Singapore). De Amerikaanse was met 21-10 en 21-13 duidelijk een maatje te groot. In de finale stuit Zhang op Hsu Ya Ching uit Taiwan. De als tweede geplaatste Ching won met 21-14 en 21-10 van de Spaanse Beatriz Corrales.

De finale in het gemengd dubbel in Almere wordt een Deens onderonsje. De als vijfde geplaatsten Mathias Christiansen en Sara Thygesen spelen tegen hun ongeplaatste landgenoten Soren Gravholt/Maiken Fruergaard. De finale in het vrouwendubbel op de Yonex Dutch Open wordt betwist tussen Setyana Mapasa/Gronya Somerville uit Australië en de Bulgaarse zusjes Gabriele Stoeva en Stefani Stoeva.

Kijk voor alle informatie en het laatste nieuws op www.yonexdutchopen.nl

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Reacties   

0 #1 liefdevolle mensen p 28-11-2016 18:19
Jag ville bara ha en trevlig hälsning left . I bara på din Websiete stött på. penis vergroting liefdevolle mensen penis vergroting: la-phototheque.eu
Citeer