Dubbel 'uit' weekend levert Roosterse 9 punten op

Dubbel uit weekend levert Roosterse 9 punten op

Persbericht door Nico Hermans,

Normaliter heeft een dubbelweekend een thuis- én uitwedstrijd, maar wij hadden het geluk om twee uitwedstrijden te hebben. Op zaterdagavond moesten RBC 1 aantreden in Amersfoort tegen de plaatselijke BC en zondagmiddag in Barendrecht tegen TFS. In plaats van een uitvoerig wedstrijdverslag van allebei de wedstrijden, gaan we het kort en krachtig erover hebben.

Als wij van tevoren konden tekenen voor twee punten tegen Amersfoort, hadden we dat niet gedaan. Deze uitslag was dan ook niet wat we als team ervan verwacht hadden. Marijn en Rick lieten wel zien dat ze hun punten in de singels konden behalen. Marijn liet niet met zich dollen en Rick beet goed en sterk van zich af.

Enigszins teleurgesteld vertrokken wij dan ook naar het hotel na de wedstrijd. Maar met Spa Goud en cola hebben we een gezellige avond gehad. En laten we eerlijk zijn, een dubbelweekend is ook een ideaal moment voor teambuilding. ’s Ochtends een lekker ontbijt (maar zonder spek en ei man man man) en we konden er weer tegenaan. Gelukkig verrijden wij ons nooit, waardoor we toch nog ruim op tijd aanwezig waren in de sporthal van TFS.

Zondags liep het een stuk beter dan de dag ervoor, waardoor we met een 1-7 winst naar huis konden gaan. Het gebruikelijke grapje van Karel over zijn zware linker broekzak is ons bespaard gebleven, maar waarschijnlijk was die er wel. Maar onze Charles/Karel kan tevreden terug kijken op deze dag. Enkel de mix van Reni en Nico moest aan de tegenstander gelaten worden.

Uiteindelijk levert ons dit 9 punten op in het dubbelweekend en waar we vooraf gehoopt hadden op 10 punten, is er dan toch enige teleurstelling. Maar de enige manier om die teleurstelling te verwerken, is om volgende week erop te knallen tegen Hoornse BV. Zaterdagavond om 19:00 gaat dit gebeuren in de Albertzaal. Wellicht met de rentree van Dennis (Dubbel D), als coach! RBC nodigt jou uit om te komen kijken onder het genot van een pils! Of bier?

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter