Van Zundert Velo gedecideerd langs TFS Barendrecht

Van Zundert Velo1 gedecideerd langs TFS Barendrecht

Foto: René Lagerwaard

Persbericht: Van Zundert Velo

Zaterdagavond speelde Van Zundert Velo in eigen hal tegen TFS Barendrecht. Gezien de uitslagen van Barendrecht in de eerste twee rondes, wisten de spelers van Velo dat ze op scherp moesten staan.

De damesdubbel van Myke en Lisa tegen Sandy en Kristy ging vrij eenvoudig in twee sets naar Velo. Jim en Alex hadden het op de baan ernaast vooral de eerste set niet makkelijk tegen Saber en Stephan. De tweede set konden ze druk wat meer opvoeren en daarmee scoorden ze veel punten op rij en haalden zo het tweede punt voor Velo binnen.

Beide herenenkels waren leuk om te zien. Rowan speelde op hoog tempo tegen Ruud en moest knokken voor zijn punten, maar kwam geen moment in gevaar. Alex mocht het opnemen tegen de technisch begaafde Stephan. Maar ook Alex liet mooi spel zien en pakte de wedstrijd vrij eenvoudig in twee sets.

In de damesenkels kregen Imke en Lisa de overwinning ook niet cadeau. Na hard werken won Imke de wedstrijd in twee sets van Sandy. Pascalle maakte het Lisa vooral de eerste set lastig. In de tweede set nam Lisa een flinke voorsprong en liet deze niet meer uit haar handen glippen.

Met nog twee mixen te gaan stond er een mooie 6-0 voor Velo op het bord. Jim en Myke speelden als vanouds. Hoewel Ruud en Kristy goede tegenstand boden, kwamen zij niet in de buurt van een overwinning. Pascalle en Saber daarentegen, waren niet van plan om zonder punten terug naar Barendrecht te gaan. De eerste set werd nipt gewonnen door Barendrecht, maar in de tweede set lieten zij erg sterk spel zien. Imke en Ewout hadden hier helaas geen antwoord op en ook de tweede set ging naar Barendrecht. Daarmee eindigde de avond voor Velo in een 7-1 overwinning en behouden zij de eerste plek in de Eredivisie.

Vandaag zondag 25 september zullen ze het om 13.00 uur in Haarlem opnemen tegen de nummer twee in de competitie: het sterke Duinwijck.

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter