Victoria begint competitie met kleine nederlaag

Victoria begint competitie met kleine nederlaag

Foto: René Lagerwaard

Persbericht Victoria,

Zaterdag 10 september werd de competitie geopend met een kick-off in Tilburg. Alle eredivisie teams werden daar gepresenteerd en de hele eerste speelronde afgewerkt. Victoria nam het op tegen TFS Barendrecht, dat zich dit jaar met een aantal spelers heeft versterkt. Victoria zag Simon Merkt vertrekken naar Stuttgart, maar versterkte zich met Rachelle Haan.

Ben en Niels speelden een redelijke herendubbel tegen het ervaren koppel Saber Afif en Stephan Branderhorst. Na een verloren eerste set, moest het Victoria-koppel in de 2e set opgeven, omdat Ben een shuttle in zijn oog kreeg en geen diepte meer zag. Jessie en Lieke speelden nog wat onwennig, maar konden in twee sets winnen.

Rachelle besloot van haar terugkeer in de Nederlandse Eredivisie een spannende te maken. Rachelle wont nipt van Sandy in de derde set met 22-20. Robert verloor van Belgisch talent Elias Bracke en moet overduidelijk nog in zijn ritme komen.

Niels speelde tegen de lange Ruud Nagel en had het daar zichtbaar moeilijk mee. Hij verloor in twee sets. Lieke speelde naar eigen zeggen geen goede wedstrijd, maar wist de wedstrijd in 2 sets naar zich toe te trekken.

De eerste mix werd opgegeven, daar Ben naar het ziekenhuis was. Het 2e gemengddubbel bestond uit een nieuw koppel: Marloes en Robert. Zij speelden een goede eerste set, maat kwamen nipt te kort om deze naar zich toe te trekken. Ook de 2e set ging daarna verloren, waarna de eindscore op 3-5 kwam. Voor de gedetailleerde uitslagen klik je HIER

Volgend weekend speelt het eerste team een uitwedstrijd tegen van Zijderveld in Amstelveen. Tijdstip: 12.00 uur.

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter