Vernieuwde trainersstaf voor BC Roosterse

Het team van Roosterse BC in het seizoen 2016 -2017

Persbericht BC Roosterse

Na een mooi seizoen als degelijke middenmoter in de eredivisie, staat de Roosterse Badmintonclub weer klaar voor het nieuwe seizoen. Met een vernieuwde trainersstaf en nieuwe aanwinsten in de selectie wil Roosterse BC ook in de aankomende competitie een rol van betekenis gaan spelen.

Met trots kunnen we meedelen dat Ronald Wetzel (46) de club heeft versterkt als hoofdtrainer. Op basis van onze positieve ervaringen tot dusver, vertrouwen wij op een succesvol debuut van Ronald in de eredivisie. Samen met de technische staf heeft Ronald gezorgd voor versterking van de selectie met de getalenteerde Jordan Hart (Wales) en de zeer ervaren Reni Hasan (Bulgarije). Verder kunnen we weer rekenen op de vertrouwde krachten Wendy Hoeve, Marijn Put, Rick Steuten en Nico Hermans. Daarnaast strijden de talenten van team 2 ook voor een kans in de eredivisie. De competitie start op 10 september a.s. met een gezamenlijke kick-off in Tilburg waar Roosterse BC aantreed tegen landskampioen Velo. De eerste thuiswedstrijd van Roosterse BC vindt plaats op 17 september om 19.00 uur tegen titel kandidaat Almere.

Roosterse BC zal de competitie starten in een geheel nieuw tenue. Daartoe is een tweejarige verbintenis aangegaan met kleding- en shuttlesponsor FZ Forza, i.s.m. AVsportshop.be. Daarnaast kan Roosterse BC ook dit jaar weer rekenen op de trouwe hoofdsponsoren KEMBIT en FASEN Vloerverwarmingsmontage.

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter