Consultancybedrijf Beround cosponsor AviAir Almere

Consultancybedrijf Beround cosponsor AviAir Almere

Persbericht Badminton vereniging Almere,

Het consultancybedrijf Beround was het afgelopen seizoen de shirtsponsor van het eerste jeugdteam van Almere, maar in het seizoen 2016/2017 zal Beround cosponsor zijn van het eerste team van onze vereniging AviAir Almere! Joeri Kraaijestein, managing director van Beround, ondersteunt hiermede onze vereniging, de vereniging waar hij ooit speelde en triomfen vierde in het eerste team van Almere, dat toen door het leven ging als Panfish Almere.

Joeri had destijds in 2003/2004 in het eerste seizoen in de eredivisie, een heel groot aandeel in het zogenoemde mirakel van Almere. In de allesbeslissende derde promotie/degradatiewedstrijd tegen BC Culemborg wist Panfish Almere het vege lijf te redden mede dankzij een fenomenale winstpartij van Joeri Kraaijestein. Teruglezen kan op http://www.bvalmere.nl/nieuws/2010/06/almere-en-de-eredivisie-2003-2004-2b

Terug naar Beround. Beround is een consultancy bedrijf gespecialiseerd in software testing.

Voor ons is het testen van software het inzichtelijk maken van kwaliteit en risico´s. Hiervoor gebruiken wij een gestructureerde testaanpak, die op de klantsituatie is gericht en eventueel pragmatisch kan worden uitgevoerd.

Onze consultants hebben onder andere jarenlange ervaring op het gebied van het testen van software, infrastructuur, migraties, websites en mobiele devices. Van het testen van de meest gangbare kwaliteitsattributen als functionaliteit, performance/stress/load, security en disaster & recovery tot aan de niches als schaalbaarheid, onderhoudbaarheid en compatibiliteit.

De naam Beround is letterlijk vertaald “wees rond” en het staat voor drie principes die wij als bedrijf en persoon hoog in het vaandel hebben staan:

1. Ridders van de Ronde tafel

Beround omarmt het gedachtegoed van de ridders van de ronde tafel. Uiteraard in een modern jasje. Gelijkheid, nobel je vak uitoefenen, voor elkaar klaar staan, alles bespreekbaar maken en houden, loyaliteit en betrouwbaarheid zijn termen die Beround graag als voorbeeld neemt.

2. Ronde communicatie

Beround is zich er van bewust dat de juiste communicatie essentieel is om fijn samen te werken en om opdrachten succesvol uit te voeren. Wij geloven dat communicatie niet alleen SMART en actief moet zijn, maar ook rond van vorm. De cirkel van verzender – bericht – ontvanger is voor ons altijd rond.

Beround vindt dat je werk professioneel moet afronden. Dit doen wij samen met u. Samen definiëren we de exit criteria en samen werken we naar een afronding die aan onze gezamenlijke verwachtingen voldoet.

3. Werk professioneel afRonden

Tot zover in het kort Beround. Doe er uw voordeel mee en kijk ook eens rustig op de website van Beround, te weten <http://beround.nl/>

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter