AviAir nieuwe hoofdsponsor!

AviAir nieuwe hoofdsponsor

Persbericht Badminton Vereniging Almere,

Avi Air International freight, gevestigd te Rijsenhout nabij Schiphol, is de nieuwe hoofdsponsor van onze vereniging en heeft zijn naam gegeven aan het eerste team dat de komende seizoenen door het leven zal gaan als AviAir Almere. De directeur van AviAir, Stephan Branderhorst en voorzitter Henk Staats zijn enige maanden terug tot deze overeenkomst gekomen.

Avi staat voor Leven, Air staat voor Lucht, AviAir leeft van de lucht en heel specifiek van de luchtvracht. AviAir bestaat nu 20 jaar en is ooit begonnen als huisexpediteur van Pan Fish. De core business van AviAir is het geconditioneerd transport van fresh food wereldwijd vanuit Amsterdam. In het kader van de volledigheid en de zorgvuldigheid, Pan Fish was hoofdsponsor van BV Almere in het seizoen 2002/2003 en toen werd de stap gemaakt van de eerste divisie naar de Eredivisie. Het doel van de huidige sponsoring is om de volgende stap te maken naar de landstitel, aldus Stephan Branderhorst.

Het bedrijf SCB Vastgoed, waarvan Stephan Branderhorst eveneens directeur is, zal als cosponsor optreden Van AviAir Almere.

Stephan Branderhorst maakte het vorig seizoen nog deel uit van de hoofdmacht van Almere, maar liep gedurende het seizoen een ernstige knieblessure op die hem noopte te stoppen.

Mocht de revalidatie voorspoedig verlopen dan speelt Branderhorst komend seizoen bij TFS Barendecht.

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter