Dunlop en Squash Bond verlengen sponsorcontract

Verlenging van het sponsorcontract met Squash Bond Nederland

Op de foto van de ondertekening van links naar rechts:

  •   - Hans Arends, voorzitter Squash Bond Nederland
  •   - Frans Swinkels, directeur Central Europe Dunlop Slazenger International
  •   - Frits de Leeuw, oud-voorzitter Squash Bond Nederland

Eindhoven, 11 februari 2013, Persbericht Dunlop Sport

Dunlop en het bestuur van Squash Bond Nederland hebben zondag jl. het bestaande sponsorcontract met 3 jaar verlengd, dit heugelijke feit werd tijdens de finales van het NK Squash en het 75 jarig bestaan van Squash Bond Nederland in het Frans Otten stadion gevierd.

De directie van Dunlop Slazenger International en het bestuur van Squash Bond Nederland zijn uitermate verheugd met de verlenging voor de periode van 3 jaar. 

Frans Swinkels, directeur Central Europe van Dunlop Slazenger International toont zich enorm content met deze nieuwe overeenkomst: 

‘In onze internationale onderneming staan racketsporten centraal, zo zijn wij sinds jaar en dag sponsor van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond alsmede Squash Bond Nederland en sinds vorig jaar één van de hoofdsponsoren van Badminton Nederland en Racketlon Nederland. Het verheugt ons enorm de samenwerking met Squash Bond Nederland te kunnen verlengen en zodoende samen met Squash Bond Nederland,  squashcentra, -verenigingen en -spelers te kunnen werken aan een vergroting van de squashsport met als gevolg een nog groter marktaandeel en merkbekendheid van het merk Dunlop. Met de ondertekening tijdens de uitstekend verzorgde jaarlijkse champagne brunch, een Dunlop finalist bij de heren en een volledige Dunlop finale bij de dames had Dunlop zich geen betere start van de verlenging van overeenkomst kunnen wensen’.

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter